La comissió d’Educació d’Amics del País organitza la conferència ‘El repte de formar els docents necessaris per a la societat del coneixement‘, que pronunciarà el Prof. Arthur Levine, president emèrit de Teachers College (Columbia University) i expresident de la Woodrow Wilson Foundation.

  • Dia: dimarts 11 de febrer
  • Hora: 18.30h
  • Lloc: Palau Macaya, Barcelona

La transformació de les societats, en particular en relació a la generació i accés a la informació i al coneixement, comportarà canvis dramàtics a les escoles i universitats i al perfil dels docents. Això requereix reformular a fons la formació de professorat i explorar nous models. Per respondre aquest repte s’ha creat al MIT la Woodrow Wilson Academy of Teaching and Learning, com a laboratori d’innovació i recerca per avançar les fronteres de polítiques i pràctiques de formació dels futurs professors.

El seu impulsor, Arthur Levine, 7è president de la Woodrow Wilson Foundation i president emèrit de Teachers College (Columbia University), un dels màxims experts en educació superior i en formació de docents, exposarà en una conferència seguida de debat la seva visió de com ha de ser l’educació i la formació de professors, en particular a les àrees STEM, per poder fer front a una època de canvis demogràfics, econòmics i tecnològics profunds i accelerats.

L’activitat és gratuïta. La conferència serà en anglès amb traducció simultània.

Més informació i inscripcions

Be Sociable, Share!