El Museu Picasso de Barcelona ha publicat una Convocatòria de places de pràctiques per a estudiants universitaris, amb la voluntat de donar una experiència formativa a l’estudiant i una oportunitat de conèixer l’entorn professional d’un museu. Les pràctiques es realitzaran entre el març i el juny del 2018.

Amb aquest programa de formació mitjançant les pràctiques es vol promoure l’aprenentatge mitjançant l’experiència en els àmbits professionals que es desenvolupen al museu, tot proporcionant a estudiants de diverses vies formatives la possibilitat d’aprendre de la pràctica professional quotidiana i per tant millorar les seves capacitats d’inserció al món laboral.

El programa inclourà sessions de formació directes amb els caps i altres integrants del departament, així com una reunió informativa setmanal amb altres representats departamentals del museu i visites formatives a institucions patrimonials que ofereixin una ampliació dels coneixements oferts.

Més informació 

Be Sociable, Share!