L’Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO) de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), organitza el V Congrés Internacional EDO «Lideratge i gestió del talent a les organitzacions»
Data: 9, 10 i 11 de maig de 2018
Lloc: Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) i Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), Barcelona.
El congrés es conforma com un espai de trobada per presentar i analitzar els últims avançaments i tendències en els àmbits de la formació, la creació i gestió del coneixement i l’aprenentatge en el lloc de treball. Entre els seus objectius, es planteja analitzar el rol dels directius en la gestió del coneixement i el talent a les organitzacions, les xarxes socials corporatives per a la promoció de l’aprenentatge social i l’aprenentatge en acció com a eina per potenciar el desenvolupament professional.
Be Sociable, Share!