La UB, a través de l’Escola de Doctorat i la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i), busca estudiants de doctorat que expliquin la seva recerca en pocs minuts per a un públic sense formació específica. Entre els estudiants que participin en aquesta proposta se seleccionaran els representants de la Universitat de Barcelona a dos concursos interuniversitaris: el concurs «Tesis de 3 minuts» del Grup Coïmbra i el concurs «Tesis en 4 minuts» de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi). El representant UB als dos certàmens podrà ser la mateixa persona si compleix els requisits necessaris en tots dos casos.

La selecció que farà la UB consta de dues fases:

  1. Fase de vídeos. Els participants hauran d’enregistrar un vídeo i formalitzar la inscripció omplint el següent formulari. En aquesta fase se seleccionaran un màxim de 10 participants que passaran a la fase següent.
  2. Fase presencial. La UB organitzarà un acte públic que tindrà lloc el 16 de març on els seleccionats hauran de fer el seu monòleg en directe. En aquesta fase se seleccionaran els representants institucionals als concursos interuniversitaris del Grup Coïmbra i l’FCRi.

Més informació

Be Sociable, Share!