L’Estació Espai Jove de Girona organitza per segon any el Cicle Camins. El cicle està format per 7 activitats, desenvolupades al llarg de dues setmanes, al voltant del tema de l’orientació formativa. Les sessions aniran a càrrec de conferenciants experts en el tema i es dirigeixen a públics diversos: alumnes d’ESO, batxillerat, cicles formatius, universitaris, professionals de sectors educatius i d’orientació i famílies en general.
El tret inaugural de l’edició 2018 serà el 16 d’abril amb l’activitat inaugural, una conversa a dues bandes entre David Bueno (doctor en biologia, professor de genètica a la UB i expert en neurociència) i Nemrod Carrasco (doctor en filosofia, professor de filosofia a la UB i assessor filosòfic de la sèrie Merlí).
Des de l’Estació Espai Jove aposten per la importància de l’orientació a l’hora d’escollir els itineraris formatius i professionals dels joves per tal que s’ajustin als seus perfils, interessos, motivacions. Al llarg de l’any treballen aquestes qüestions a través de diversos projectes i serveis, i un cop a l’any organitzen aquest cicle.
Be Sociable, Share!