Està obert el període d’inscripció, a través de l’espai DOCTORANDsUB del Campus virtual, per participar en el procés de selecció per assistir representant a la UB,  a la 10a Leru Doctoral Summer School que tindrà lloc del  15 al 19 de juliol de 2019 a la Universitat de Edimburg sobre el tema “Building Research Capacity and a Collaborative Global Community”.

Per  poder participar en el procés de selecció és necessari haver formalitzat la matrícula de doctorat corresponent al curs acadèmic 2018/19 a la UB i aportar la documentació següent:

 Curriculum Vitae (en format Europass). Es valorarà principalment la publicació d’articles en revistes indexades nacionals e internacionals i la participació en congressos com a garantia d’un bon aprofitament de l’activitat subvencionada.

– Certificat del nivell d’anglès. No necessari en els casos en que la llengua materna sigui l’anglès o s’hagin cursat ensenyaments oficials de grau o màster totalment en anglès.

– Carta de motivació, escrita en anglès. La carta de motivació no ha de ser un resum del CV sinó una exposició de motius que permetin convèncer al comitè de selecció de la idoneïtat del candidat.  Us adjunten un enllaç per ajudar-vos a preparar aquesta carta.

Més informació

Be Sociable, Share!