La Fundació Jaume Bofill organitza la Jornada «#Somcrítics: Com fer dels centres educatius espais crítics, lliures i d’acció?»

Descripció

Vols treballar el pensament crític a la teva aula i comunitat? Vols contactar amb persones que també pensen que connectar l’educació als temes reals i controvertits és clau per a tenir una ciutadania més compromesa? Vols compartir reflexions, estratègies i eines amb els millors referents? Vine i en posem en marxa per a una educació més crítica!

Portem setmanes reflexionant, connectant i explorant amb les activitats i recursos de #SomCrítcs, ara arriba el moment de passar a l’acció! Entre totes, estem posant el pensament crític en el centre del debat.

Hem preparat una gran trobada el proper dia 2 de març a la Nau Bostik. Hi haurà temps per inspirar-se, reflexionar, intercanviar i també, experimentar de la mà d’alguns dels principals referents del tema.

Volem compartir un espai en el que tothom interessat en desenvolupar el pensament crític a la seva comunitat educativa, o simplement en vulgui saber-ne més, trobi allò que cerca.

Be Sociable, Share!