La Universitat de Barcelona actua com a organització associada en el programa LMU Munich Research Fellowship (COFUND project of the Marie Skłodowska-Curie Actions).
L’objectiu d’aquest programa és donar suport al desenvolupament professional d’excel·lents investigadors post doctorals joves de diferents camps científics, oferint-los les eines per desenvolupar el seu propi projecte de recerca. Amb aquest fi, els investigadors escollits rebran un salari atractiu i un pressupost important per fer recerca durant 2 o 3 anys.
La Ludwig Maximilians – Universität München ofereix 15 contractes de dos tipus: 10 d’acollida i 5 per marxar a una altra institució. En els dos casos, els investigadors escollits tenen la oportunitat de col·laborar i fer estades de recerca en organitzacions associades internacionals. Els investigadors interessats poden presentar-se fins el12 de novembre de 2019.
Be Sociable, Share!