Avui dia 20 de desembre s’ha publicat la convocatòria del programa de contractació d’investigadors predoctorals de la Universitat de Barcelona (PREDOCS-UB) corresponent al curs 2019-2020, anteriorment coneguts com ajuts APIF.

L’objecte d’aquesta convocatòria és seleccionar personal investigador predoctoral en formació i regular el procediment de renovació d’aquests ajuts, amb l’objectiu de promocionar la recerca en els departaments i instituts de recerca de la UB i de formar personal predoctoral qualificat en l’àmbit de la recerca i la docència universitàries. Aquest programa propi de la Universitat de Barcelona s’afegeix a les altres convocatòries públiques predoctorals amb l’objectiu de reforçar i incrementar la presència de contractats predoctorals a la UB

El termini de presentació de sol·licituds serà del 13 de gener al 12 de febrer de 2020.

Més informació al web de la Secció de Beques de Personal Investigador en Formació

Be Sociable, Share!