Institució Familiar d’Educació organitza l’acte de presentació de l’informe Delphi amb el nom de «Personalitzar, un model per a una educació de qualitat al S.XXI».
  • Data: divendres 21 de febrer de 2020
  • Hora: de 15.30h a 17.30h
  • Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Montalegre, 5, Barcelona.

Descripció

Què vol dir personalitzar en educació? Quina finalitat busca la personalització? Quins són els principis que hauria de tenir un model educatiu per a ser considerat personalitzat? Com fer-ho? Com serà l’escola de l’educació personalitzada del futur? Per donar resposta a totes aquestes preguntes i poder realitzar un estudi profund sobre la situació de present i futur de l’educació personalitzada es va realitzar el mètode Delphi d’experts. L’objectiu va ser aportar llum i claredat al tema i poder fer-lo servir per a la implementació d’estratègies i models personalitzats d’educació escolar. En aquest acte es durà a terme la presentació de l’informe i una taula rodona amb algun dels experts que han participat en aquest Delphi: César Coll, Coral Regí, Paulina Bánfali, Neus Sanmartí i Antonio Bernal. Finalitzarà l’acte amb una copa de cava i comiat.

Inscripcions

Be Sociable, Share!