La Comissió de Doctorat de la Facultat de Psicologia i el Programa de Doctorat en Psicologia Social i Organitzacional  de la  Universitat de Barcelona ofereixen un Webinar formatiu de doctorat:

«Differing Processes: Reporting Qualitative Research in Psychology with Methodological Integrity»
a càrrec de la Dra. Heidi Levitt, University of Massachusetts (Boston)

el 28 de maig del 2021 – 18:00 a 19:15h
Enllaç d’accés a l’activitat: https://ub-edu.zoom.us/j/88579307608?pwd=TUZkbEdzQWhtRG5HblFHaldud3VEUT09

Heidi M. Levitt, Ph.D., és catedràtica del Programa de Psicologia Clínica a la University of Massachusetts (Boston). Ha estat presidenta de la Society of Qualitative Inquiry in Psychology (SQIP), secció de la Divisió 5 de l’American Psychological Association (APA; Quantitative and Qualitative Methods). Ha estat també editora associada a les revistes Psychotherapy Research i Qualitative Psychology. Va liderar el desenvolupament de les recomanacions de la SQIP per a la revisió i el disseny de la recerca qualitativa (Levitt et al., 2017), el desenvolupament del inaugural APA journal article reporting standards (JARS) for qualitative, qualitative meta-analytic, and mixed methods research, i ha estat consultora en la seva integració a la 7ª edició de la Publication Manual of the APA (2020). Ha rebut el premi de la Division 5 Distinguished Contributions to Qualitative Inquiry.

Be Sociable, Share!