Per aquest curs 2022-23, la Fundació Bofill impulsa la iniciativa Suport educatiu, que ofereix a centres educatius de tot Catalunya tres programes d’intervenció, dos per primària (Lecxit i Math tutoring) i un per secundària (Pentabilities).

En els tres programes es realitzarà una avaluació d’impacte aleatoritzada (Randomized Control Trial). És un tipus d’avaluació que compara l’impacte d’un programa o intervenció entre aquells que en són beneficiaris (grup de “tractament”) i aquells que no (grup “control”). Poder fer aquest tipus d’avaluació és clau per comprovar mitjançant evidència científica que les propostes són efectives i que, per tant, invertir en fer-les arribar a tots els infants que ho necessitin és dur a terme una política educativa eficaç.

El Lexcit dins de Suport educatiu es portarà a terme a 60 centres educatius de primària de tot Catalunya i aproximadament 500 infants en seran beneficiaris.

Lecxit es basa en l’acompanyament individual d’un voluntari/a amb un infant per oferir una hora a la setmana de lectura compartida. És per això que la Fundació Bofill ha iniciat una campanya per arribar al repte d’aconseguir 500 persones voluntàries a tot Catalunya a partir de Gener de 2023.

Pots trobar informació molt més detallada sobre Lecxit en aquest enllaç

i a la noticia que ha publicat la Fundació Bofill sobre aquesta crida:

Busquem 500 voluntaris i voluntàries per al programa LECXIT. Suma-t’hi! | Fundacio Bofil

Be Sociable, Share!