La UB col·labora en el projecte Hedera, una proposta de mentoria social liderada per la Fundació Catalana de l’Esplai que cerca la reducció de les desigualtats dels joves que més barreres troben en l’itinerari d’accés als estudis universitaris. La UB és una universitat fonamental per aconseguir aquest compromís social.

Busquem un/a estudiant que s’encarregui activament d’aconseguir persones mentores a la Universitat per fer aquest acompanyament. Busquem algú que conegui els circuits interns de la UB i que se senti preparada per assumir el repte.

Si et motiva treballar per un món més just i igualitari, Hedera és el teu projecte. Fes-nos arribar una carta de presentació i motivació a la coordinació territorial de Barcelona (marti.ramos@fundesplai.org) i contactarem amb tu el més aviat possible.

El termini de presentació de candidatures és de l’11 al 18 d’abril (incorporació immediata i durada del contracte fins al mes de juny).

Jornada setmanal i salari: jornada setmanal a convenir en funció de la disponibilitat de la persona candidata. El conveni de referència és el de lleure socioeducatiu i cultural de Catalunya.

Si vols saber més sobre Hedera visita l’espai web https://hederacatalunya.fundesplai.org/

OFERTA LABORAL DINAMIZACIÓ PROJECTE MENTORIA HEDERA a la Universitat de Barcelona

Objectiu: Incentivar la incorporació de persones mentores de la comunitat universitària. Personalitzar el projecte Hedera a la universitat de referència.

Perfil:
– Estudiant en actiu a la universitat.
– Persona activa, implicada en la vida universitària, amb optimes relacions interpersonals, lideratge i ascendència en la vida universitària i amb coneixement dels circuïts de la universitat. Empàtica i dinàmica

Funcions:
Cerca de persones mentores.
Fer difusió del projecte Hedera a tot el campus, a través de reunions presencials, difusió digital, canals, xarxes de contactes, i presència actes o “parades”, explicació a les aules…
Informar del procés d’inscripció de persones mentores.
Enviar informació a col·lectius d’estudiants, professorat i d’altres persones d’interès.
Fer seguiment del procés de mentoria a la universitat.

Vinculació: Contracte laboral amb jornada setmanal a convenir en funció de la disponibilitat de l’estudiant. Conveni de referència: Lleure educatiu i sociocultural de Catalunya

Període: incorporació immediata, fins el 30 de juny de 2023

Procediment per optar a la feina: Posar-se en contacte amb la coordinació de Barcelona (Martí Ramos): marti.ramos@fundesplai.org  

1.      Per la presentació de candidatura:

·        Universitat i campus on pots desenvolupar la feina

·        Carta presentació/motivació

2.      Un cop s’accepti la teva candidatura:

·        Certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual

·        Número de compte

·        Fotocòpia del DNI

·        Número de la seguretat social

·        Telèfon

·        Correu electrònic

Data límit presentació de candidatures: 18 d’abriil de 2023

Contacte: Martí Ramos (coordinació Hedera a Barcelona) marti.ramos@fundesplai.org

Be Sociable, Share!