La Fundació Jaume Bofill organitza, en el marc del programa Educació Demà: Camp Base, el seminari anomenat «Deeper learning: descobreix les 6 competències clau de l’aprenentatge profund» per Boris Mir i Ismael Peña-López

Data: 14 de novembre de 2017

Hora: 18:00h

Lloc: Auditori Meier del MACBA

El seminari estarà enfocat a entendre què és i com desenvolupar un aprenentatge més profund, posant el focus en les diferents característiques del Deeper learning i el seu potencial; i en allò que passa a les aules quan aquest es produeix. Participaran en Boris Mir, professor d’educació secundària i membre de l’equip d’Escola Nova 21, i amb el testimoni de tres experiències de centres educatius  amb les que podrem veure com l’alumnat viu la transferència dels aprenentatges, amb la voluntat d’aplicar el que s’ha après en una àrea temàtica a situacions noves. L’acte estarà conduït per Isamel Peña-López, director d’innovació oberta de la Fundació Jaume Bofill.

Més informació

Be Sociable, Share!