Fins al proper dia 1 de març està obert el període d’inscripció, a través de l’espai DOCTORANDsUB del Campus virtual, per participar en el procés de selecció per assistir representant a la UB,  a la Leru Doctoral Summer School que tindrà lloc del  9 al 13 de juliol de 2018 a la Universitat de KU Leuven (Bèlgica) sobre el tema «The Global Society – The Importance of Interdisciplinary Collaboration to Tackle Societal Challenges».

Per  poder participar en el procés de selecció és necessari haver formalitzat la matrícula de doctorat corresponent al curs acadèmic 2017/18 a la UB i aportar la documentació següent:

Curriculum Vitae (en format Europass). Es valorarà principalment la publicació d’articles en revistes indexades nacionals e internacionals i la participació en congressos com a garantia d’un bon aprofitament de l’activitat subvencionada.

Certificat del nivell d’anglès. No necessari en els casos en que la llengua materna sigui l’anglès o s’hagin cursat ensenyaments oficials de grau o màster totalment en anglès.

Carta de motivació, escrita en anglès. La carta de motivació no ha de ser un resum del CV sinó una exposició de motius que permetin convèncer al comitè de selecció de la idoneïtat del candidat.  Us adjunten un enllaç per ajudar-vos a preparar aquesta carta.

La selecció es durà a terme en dues fases: una primera per valorar les sol·licituds rebudes i una segona que inclou una entrevista personal en anglès amb els candidats preseleccionats. La UB es fa càrrec de les despeses d’inscripció a l’Escola, així com el viatge i allotjament dels 2 candidats seleccionats. En aquesta escola d’estiu, únicament participaran els candidats seleccionats en els diferents processos de selecció fets a les universitats LERU.

Més informació

Be Sociable, Share!