El proper 24 de febrer de 2019 tindrà lloc a Barcelona la Magic Line Sant Joan Déu, una mobilització solidària on el bon ambient va de la mà del compromís amb les persones en situació vulnerable.

L’acte central de la Magic Line és una caminada solidària (de 10, 15, 20, 30 o 40 km), que es fa per equips (de 5 a 20 persones). Cada equip es marca un repte econòmic i organitza activitats solidàries per assolir-lo abans de la caminada. Aquestes activitats ajuden a sensibilitzar sobre les vulneracions de drets.

Des de Voluntariat UB volen promoure la participació d’equips de la UNIVERSITAT DE BARCELONA. Si hi voleu participar com a equip de la UB, seguiu les indicacions següents:

1-      Entreu al formulari d’inscripció: http://www.magiclinesjd.org/ca/inscripcio-bcn/1

2-      En el Pas 2 del formulari, a l’apartat TIPUS d’EQUIP, trieu l’opció “Entitat/Institució” i, a NOM LEGAL, apunteu “Universitat de Barcelona”.

3-     La inscripció costa 40€ per equip i s’ha de pagar amb targeta.

Des de la inscripció fins al dia de la caminada, l’organització us facilitarà materials i idees perquè pugueu assolir el vostre repte solidari.

Si necessiteu un cop de mà, des de Voluntariat UB (voluntariat@ub.edu) us poden ajudar en les vostres activitats. Igualment, es pot informar a Voluntariat UB perquè facin visible la Magic Line a la UB.
Be Sociable, Share!