Us informem que ja es troba oberta la matrícula pel curs “Gestió de la informació per a la recerca” de l’IDP (Institut de Desenvolupament Professional) en col·laboració amb l’Escola de Doctorat de la UB (EDUB). Es tracta d’un curs presencial a càrrec dels professors de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB Ernest Abadal; Jordi Ardanuy; i Ángel Borrego. El curs presenta les principals tècniques bibliogràfiques i documentals per localitzar i gestionar la bibliografia científica, i accedir-hi. Així mateix, s’exposaran les estratègies adients per disseminar la producció pròpia i superar processos d’avaluació de la recerca.

Destinataris: Estudiants de doctorat

 Contingut

  1. Bases de dades per a la cerca de bibliografia científica
  2. Redacció d’articles científics
  3. Difusió de les publicacions científiques
  4. Avaluació de la ciència

Metodologia i avaluació

El programa s’estructura en dues sessions on es combina una part teòrica acompanyada d’aplicacions pràctiques. És imprescindible assistir a les dues sessions del curs per obtenir el certificat corresponent. El curs s’impartirà en català.

Durada i calendari: 10 hores

2 i 3 d’abril de 9.00 a 14.00 h

Places: 50 *Les places són limitades. Si algú s’inscriu i finalment no pot assistir al curs, preguem que enviï un correu a (iceformub@ub.edu) informant de la baixa i donant a un altre company la possibilitat de gaudir del curs.

Lloc
Dimarts 2: de 9 a 11,30h: aula 309 de 11,30 a 14h: aula 208
Dimecres 3: de 9 a 14h: aula 114

Més informació
Matrícula

Be Sociable, Share!