Del 10 al 13 de juny de 2020 tindrà lloc a Barcelona la XI International Conference on the Dialogical Self (https://www.dialogicalself2020.com/). Durant el congrés es presentaran les últimes investigacions referents als múltiples contextos en els que la Dialogical Self Theory ha realitzat contribucions significatives: àmbit Clínic i de la Salut; en relació a les Organitzacions Socials; en l’àmbit de la Cultura i les Comunitats Locals i Globals; en relació als avenços en les explicacions teòriques i en els anàlisi metodològics, i, amb un especial èmfasi, en els Entorns Educatius i de Desenvolupament que tindran un espai preferent en els debats.

La International Society for Dialogical Science (ISDS), associació patrocinadora d’aquesta conferència, està formada per investigadors i professionals d’arreu del món que tenen en el si de la Dialogical Self Theory el seu principal referent teòric i professional. Els membres de l’associació tenen avantatges en les inscripcions al congrés.

Més informació

Be Sociable, Share!