L’Observatori Social de ”la Caixa” llança una nova convocatòria competitiva per finançar projectes de recerca social basats en dades quantitatives que proporcionin, mitjançant un enfocament original i innovador, informació robusta i sòlida per comprendre en profunditat els reptes socials que Espanya ha d’afrontar en el present i el futur.

La convocatòria és oberta a investigadors de totes les nacionalitats que duguin a terme la seva recerca en una institució investigadora sense ànim de lucre: universitats i centres de recerca públics i privats amb seu a Espanya.

El pressupost total de la convocatòria és d’1,3 milions d’euros. Amb aquesta dotació es preveu finançar 13 projectes de 100.000 euros cada un amb una durada màxima de 24 mesos.

Les propostes es poden presentar fins al 13 de juny del 2019 a les 17:00 h.

Més informació

Be Sociable, Share!