Us informem que ja es troben disponibles les càpsules formatives EDUB pel mes d’octubre de 2019. Les càpsules són unes activitats formatives de caràcter transversal que complementen l’activitat formativa específica de cada programa de doctorat i estan adreçades a tots els investigadors i investigadores matriculats en un programa de doctorat de la UB, independentment de la seva formació investigadora.

Preinscripció: La  preinscripció és obligatòria i es fa mitjançant el Campus Virtual. Allà també hi podràs trobar tota la informació detallada dels cursos. Les inscripcions estaran obertes fins que s’esgotin les places.

Certificat: Rebràs un certificat d’assistència que serveix pel reconeixement de les activitats formatives.

Càpsules ofertes:

  • Revistes científiques: quins són els reptes que han de conèixer els doctorands?
  • Estadística comprimida per a no estadístics (C. Socials i Humanes)
  • Perspectiva de gènere en la tesi doctoral
  • Talking about your science
  • El enfoque etnográfico en la investigación: diseño y técnicas de recogida de datos cualitativos
  • Com divulgar la meva tesi doctoral
  •  Estadística comprimida per a no estadístics (C. Experimentals)

Més informació

Be Sociable, Share!