La Càtedra Educació i Adolescència “Abel Martínez Oliva” de la Universitat de Lleida inicia la convocatòria dels IV Premis «Educació i Adolescència» a Treballs de Recerca de Batxillerat (TdR), Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM).

La finalitat dels premis és reconèixer l’excel·lència dels treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, grau i màster que estiguin especialment orientats a les senyes d’identitat de la Càtedra (aplicabilitat a la recerca, veu de l’adolescència, pràctiques basades en evidències científiques, educació formal i educació no formal) i dedicats a alguna de les temàtiques prioritàries (convivència en els centres educatius, promoció de la salut, adolescència i família, Tecnologies de la Informació i de la Comunicació). Termini fins el 30 de novembre.

Més informació i presentació de candidatures.

Be Sociable, Share!