Si ets membre de la Universitat de Barcelona, aprofita per matricular-te a Rosetta Stone, un programa d’autoaprenentatge de llengües per Internet amb el qual es pot practicar i millorar totes les destreses lingüístiques.  

T’oferim els nivells i llengües següents:  

    • Nivells inicials (fins al B1 del MECR): alemany, anglès britànic, anglès americà, àrab, coreà, espanyol, espanyol americà, francès, grec, hebreu, hindi, irlandès, italià, japonès, llatí, neerlandès, persa (farsi), polonès, portuguès (Brasil), rus, suec, tagal (Filipines), turc, vietnamita i xinès.  

    • Nivells mitjans i avançats (fins al C1 del MECR): alemany, anglès britànic, anglès americà, espanyol, espanyol americà, francès i italià.  

Rosetta Stone incorpora un itinerari personalitzat al teu aprenentatge: a l’inicifaràs un test de nivell i/o un test de necessitats i el programa t’indicarà el nivell i continguts més adequats per a tu.   
Amb la teva matrículapodràs accedir a les 25 llengües simultàniament, estudia’n tantes com vulguis!    

    • Calendari d’ús del programa:   Llicència semestral (sis mesos d’ús del programa), del 18 de maig al 7 de novembre de 2021.   

    • Període de matriculació:   Matrícula oberta fins al 12 de maig de 2021.  

  Pots trobar tota la informació necessària a l’espai web de Multilingüitza’t (http://www.ub.edu/multilingua), a on també tindreu accés al formulari de matrícula.

Be Sociable, Share!