La Càtedra d’Educació i Adolescència “Abel MartínezOliva” de la Universitat de Lleida,  per cinquè any consecutiu s’impulsa una convocatòria de premis. La finalitat d’aquesta convocatòria és reconèixer l’excel·lència de Treballs de Final de Grau (TFG) i Màster (TFM).

Els treballs han d’estar orientats als trets d’identitat de la Càtedra (aplicabilitat a la recerca, veu de l’adolescència, pràctiques basades en evidències científiques, educació formal i educació no formal) i dedicats a alguna de les temàtiques prioritàries (convivència en els centres educatius, promoció de la salut, adolescència i família, Tecnologies de la Informació i de la Comunicació).

El premi vol fomentar vocacions pedagògiques i reconèixer els treballs dels estudiants que comportin una millora de la pràctica educativa en l’etapa adolescent.

Per més informació: http://www.educacioiadolescencia.udl.cat/wp-content/uploads/V-Premi-Bases_TFG-TFM-1.pdf

 

Be Sociable, Share!