Inscriu-t’hi!

divendres, 12 de novembre de 2021, de 9.30 a 13.30 h. Al MACBA.

9.30 h a 10.20 h. Com avancem cap a un veritable currículum competencial? Debatrem la proposta de modificació del currículum del darrer Anuari sobre l’estat de l’educació a Catalunya amb en César Coll, la Patrícia Rey, directora de l’Escola Samuntada, en Carles Monereo, catedràtic de la UAB i la Judith Oller, investigadora del GRINTIE-UB.

10.20 h a 10.50 h. Farem un cafè

10.50 h a 11.50 h. Un currículum competencial per a la millora educativa: 2 sales paral·leles:1.  Avaluar competències: fem-ho de veritat, a l’aula, al centre i al sistema. Experiències de l’Institut-Escola les Vinyes, de l’Escola Fructuós Gelabert, amb Anna Micaló i de l’Escola Sadako, amb  Jordi Musons. En Carles Monereo aportarà la seva expertesa, i la Mònica Nadal, de la Fundació Bofill dinamitzarà el debat.2. Un currículum competencial per treballar la personalització i les  necessitats educatives dels alumnes: com s’ha de desplegar al centre i a l’aula? Experiències de la mà de la Mercè Capell, de l’Institut Caterina Albert, la Sandra Memminger de l’Escola Tanit i en Jaume Montsalvatge de l’Escola Pia. La Judith Oller  com a experta i dinamitzadora.

12 h a 13.30 h. Què necessiten els docents per ser part activa en el desplegament d’un currículum competencial?Debat amb representants de la DG de currículum i personalització, de la Inspecció d’Educació i de la FMRPC.

Si vols tenir les claus que obren la porta al desenvolupament competencial del currículum, no t’ho pots perdre. T’hi apuntes?

Be Sociable, Share!