Presentació

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Els canvis socials, econòmics, culturals i tecnològics experimentats en el transcurs de les últimes dècades per totes les societats desenvolupades han fet aparèixer nous escenaris i contextos educatius, i amb ells nous espais i col·lectius en la investigació i la intervenció psicoeducativa. Així, cada vegada són més nombrosos els investigadors i professionals de la psicologia que investiguen i intervenen també en escenaris educatius aliens als tradicionals de la família i l’educació escolar i que treballen amb col·lectius que ja no són exclusivament els de nens i joves.

En el marc d’aquestes coordenades, el Postgrau de Psicologia de l’Educació, format pel Màster Interuniversitari de Psicologia de l’Educació -MIPE- i el Doctorat Interuniversitari de Psicologia de l’Educació -DIPE-, és una iniciativa conjunta de quatre universitats de Catalunya –Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona i Universitat Ramon Llull– dirigida als estudiants i professionals interessats a adquirir una sòlida formació teòrica i pràctica en les aportacions del coneixement psicològic a la teoria i la pràctica educativa.

Be Sociable, Share!

  Novetats

  Les últimes noticies i novetats del lloc web del MIPE en ordre cronològic

  Ayudas para la formación de profesorado universitario (FPU 2018)

  2018-10-15 16:48:37
  El Ministerio de Educación y Formación Profesional del Gobierno de España ha publicado la convocatoria de...

  V Jornades TIC i Educació. Aprenentatge col·laboriu en xarxa

  2018-10-15 08:05:00
  La Universitat de Girona, juntament amb l'Escola Joan Bruguera i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, organitza la cinquena edició de les jornades: "V Jornades TIC i Educació. Aprenentatge col·laboriu en xarxa"...

  Jornada "Els municipis gironins davant el repte de l’Educació 360. Connectar temps, espais, recursos i actors educatius"

  2018-10-15 07:57:42
  En el marc del projecte Educació 360 - Educació a temps complet s'organitza la jornada: "Els municipis gironins davant el repte de l’Educació 360. Connectar temp...

  Contrato predoctoral vinculado al proyecto “El desafío de la personalización del aprendizaje escolar”

  2018-10-09 15:03:11
  El Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades del Gobierno de España ha publicado la convocatoria de...

  Contrato predoctoral adscrito al proyecto “Aprendizaje e instrucción en dominios específicos”

  2018-10-09 14:57:50
  El Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades del Gobierno de España ha publicado la convocatoria de...

  más novedades...