Les “càpsules formatives” de L’Escola de Doctorat de la UB (EDUB) s’estructuren en diferents formats i es programen al llarg de cada curs acadèmic. Són gratuïtes per totes les persones matriculades al doctorat de la UB. Cada participant rebrà un certificat acreditatiu que podrà ser utilitzat com a formació transversal dins de cada programa de doctorat.

Com comunicar els resultats de la recerca

Descripció:
Taller teòric-pràctic dirigit a entendre com funciona el sistema de la comunicació al públic dels resultats de la recerca i saber explicar la recerca de manera entenedora. La relació dels investigadors amb els gabinets de premsa institucionals, els mitjans de comunicació i les revistes científiques. Anàlisi de casos.

  • Teoria: La comunicació les la revista científica als mitjans, el paper dels gabinets de premsa, L’investigador/a davant dels mitjans, eines per comunicar la recerca.
  • Pràctica: explicar la teva recerca de manera entenedora i anàlisi de casos.

Professor/a: Bibiana Bonmatí
Editora de Ciències experimentades amb una història demostrada de treball en la indústria de la recerca. Llicenciada en Física, Periodisme Científic, Educació Científica i Edició. Gran experiència professional en media i comunicació amb un Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental de la Universitat Pompeu Fabra.

Lloc: Escola de doctorat. Gran Via de les Corts Catalanes, 582 1a planta
Hores: 4 hores
Places: 20
Inscripció: campus virtual de L’EDUB, al qual tenen accés tots els doctorands matriculats UB
Horari: 15 de gener de 10 a 14h

Be Sociable, Share!