El Servei d’Atenció a l’Estudiant organitza el curs “LinkedIn, potencia la força i la xarxa que et donarà el teu màster” amb l’objectiu d’ajudar als estudiants a utilitzar LinkedIn per potenciar i incrementar les seves possibilitats professionals. LinkedIn és la major xarxa professional a nivell internacional, s’ha convertit en una eina que permet un accés prioritari a tot tipus de persones, des de responsables de recursos humans fins a professionals de la comunitat investigadora.

El curs és gratuït i està dirigit als estudiants de màster de la Universitat de Barcelona (UB). Empleneu, a partir del 30 d’abril de 2020 a les 10 h, en aquest formulari verificant que les dades personals siguin correctes: correu electrònic, adreça postal. L’estudiant admès rebrà un correu electrònic de confirmació de plaça.

Més informació

Be Sociable, Share!