La Universitat de Barcelona (StartUB!), la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra posen en marxa la tercera edició del programa De la Ciència al Mercat, un curs formatiu per fomentar la transferència universitat-empresa totalment subvencionat.

QUÈ ÉS EL PROGRAMA CIÈNCIA AL MERCAT?
És un programa que consta de 120 hores de formació sobre transferència de coneixement i creació d’empreses. A més a més, cada projecte gaudirà d’entre 2 i 10 hores de tutoria individualitzada amb professionals experts del sector.

A QUI ES DIRIGEIX?
Alumnes de màster o de doctorat amb una tecnologia diferencial de qualsevol universitat, amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina i convertir-la en empresa i/o de formar part d’un equip emprenedor.

COM ÉS LA METODOLOGIA?
El curs s’impartirà HÍBRID (ONLINE i presencial), de gener a març (2021), en horari de matins (pendent de concretar). Cada projecte gaudirà d’entre 2 i 10 hores de tutoria individualitzada amb professionals experts del sector. La formació serà principalment en català i castellà. Puntualment hi podrà haver alguna sessió en anglès.

ON EM PUC INSCRIURE?
Aquí

MÉS INFORMACIÓ:
Pots consultar la web del programa: https://www.cienciamercat.cat/ca/
O enviar un email als responsables de cada centre:
– UPC: Elena López | elena.lopez-cano@upc.edu
– UB: Aïda Bravo | abravoal@ub.edu
– UPF: Rosa Barragan | rosa.barragan@upf.edu
– UAB: Meritxell Cardús | meritxell.cardus@uab.cat

Be Sociable, Share!