La Universitat de Barcelona participa en la vuitena edició del projecte GUESSS (Global University Entrepreneurial Spirit Student’s Survey), l’observatori internacional d’emprenedoria universitària més important del món en el qual hi participen 53 països i més d’1.100 universitats(www.guesssurvey.org). Cal l’ajuda de l’alumnat per contestar a un breu qüestionari online (10-15 minuts) sobre la intencionalitat d’emprendre dels estudiants.

L’enllaç estarà disponible en https://tinyurl.com/guesss-esp fins al 23 de desembre de 2018.

Al final del mateix es pot posar el correu per participar en el sorteig d’una bicicleta elèctrica plegable Torrot Citysurfer. A més a més, es pot obtenir directament 30 minuts de lloguer de motos totalment gratuïts amb MUVING, registrant-se amb aquest mateix email en https://muving.com/  i introduint el codi GUESSS30. I si la  universitat aconsegueix la major taxa de resposta podrà aconseguir un premi de 4.000 euros per a projectes de emprenedoria social, patrocinat per Santander Universidades.

L’Equip GUESSS UB (proyecto.guesss@ub.edu) agraeix la vostra participació. 

Be Sociable, Share!