Aquest dimarts 8 de maig a la Sala de Graus de la Facultat de Psicologia de la UB es farà la primera Assemblea de Presentació de D-Recerca Precària al Campus Mundet. L’assemblea tindrà lloc de 17:00h a 19:00h, on es farà una breu anàlisi sobre la situació laboral de la recerca, es parlarà sobre l’organització i les tasques de les assemblees i sobre les eleccions d’estudiants, entre d’altres.

A més, el proper divendres 11 de maig a l’Espai Jove la Fontana es celebrarà la Tercera Trobada de la Recerca Precària. L’acte començarà a las 18:30 i finalitzarà cap a las 21:30. Hi haurà una part amb anàlisi de la situació actual de la recerca doctoral, es presentaran algunes entitats convidades relacionades amb l’àmbit del doctorands i es realitzaran tallers. Finalitzarà amb un refrigeri i una mica de música.

Més informació

Be Sociable, Share!