Si ets membre de la Universitat de Barcelona, pots matricular-te a Rosetta Stone, un programa d’autoaprenentatge de llengües per Internet amb el qual es pot practicar i millorar totes les destreses lingüístiques. Ofereixen els següents nivells:

  • Nivells inicials(fins al B1 del MECR): alemany, anglès americà, anglès britànic, àrab, coreà, darí (persa afgà), espanyol, francès, grec, hebreu, hindi, indonesi, irlandès, italià, japonès, llatí, neerlandès, paixtu, persa (farsi), polonès, portuguès (Brasil), rus, swahili, suec, tagal (Filipines), turc, urdú, vietnamita i xinès.
  • Nivells mitjans i avançats(fins al C1 del MECR): alemany, anglès, espanyol, francès i italià.

Calendari d’ús del programa:
Llicència semestral (sis mesos d’ús del programa), del 5 de novembre de 2019 al 26 d’abril de 2020. Si ets alumne de la UB i completes, com a mínim, 60 hores d’estudi, tindràs 6 mesos més de llicència gratuïta.

Període de matriculació:
Matrícula oberta fins el 28 d’octubre de 2019.

Es pot trobar tota la informació necessària a l’espai web de Multilingüitza’t (http://www.ub.edu/multilingua), a on també tindreu accés al formulari de matrícula.

Be Sociable, Share!