La UB, a través de l’Escola de Doctorat i la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i), busca estudiants de doctorat que expliquin la seva recerca en pocs minuts per a un públic sense formació específica. Entre els estudiants que participin en aquesta proposta se seleccionaran els representants de la Universitat de Barcelona a dos concursos interuniversitaris: el concurs «Tesis de 3 minuts», del Grup Coïmbra, i el concurs «Tesis en 4 minuts», de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi). El representant UB als dos certàmens no podrà ser la mateixa persona.

La selecció que farà la UB consta de dues fases:

  1. Fase de vídeos. Els participants hauran d’enregistrar un vídeo i formalitzar la inscripció omplint el següent formulari (fins al 31 de gener de 2020). En aquesta fase se seleccionaran un màxim de 10 participants que passaran a la fase següent.
  2. Fase presencial. La UB organitzarà un acte públic, que tindrà lloc el 18 de març de 2020, en què els seleccionats hauran de fer el seu monòleg en directe. En aquesta fase se seleccionaran els representants institucionals als concursos interuniversitaris del Grup Coïmbra i l’FCRi. Els dos guanyadors UB en aquest procés de selecció rebran com a premi una tauleta iPad i les dues persones que quedin en segona posició obtindran una memòria externa.

Més informació

Be Sociable, Share!