Des de l’associació WUSMED (www.wusmed.org), entitat sense ànim de lucre en la qual promocionem l’educació i el diàleg intercultural, especialment a la zona del mediterrani, voldriem convidar-vos a participar en la segona edició del taller online del projecte EAR “La dialèctica i el teatre com a mitjans de l’educació per la ciutadania”.

Aquest taller està  dirigit a professorat d’educació secundària, a estudiants de màster i a formadors que tinguin la possibilitat d’aplicar les eines que ofereix el taller a les aules, o en difrents espais de grups de joves i adolescents, i té com a objectiu fomentar valors clau com la pau, la democràcia, la llibertat i la tolerància entre els joves a través del teatre i dialèctica.

El taller consta de dues sessions de tres hores en streaming (el 14/11 i el 19/12  de 10 a 13h) i ofereix la possibilitat de consultar material online fins a final de curs.

Els formadors són: Paula Palomeras, llicenciada en filologia clàssica i màster en formació del professorat i Cisco Bonal, llicenciat en art dramàtic (interpretació).

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar per dues vies:

a) Directament a Wusmed, enviant un missatge a projects@wusmed.org amb les vostres dades.

b) A través de la web de l’oferta de formació del Departament d’Educació de la Generalitat, donat que aquest curs és reconegut i serà certificat pel Departament.

Podeu conèixer més detalls del projecte EAR a la web del projecte, a les nostres xarxes socials o contactant directament amb nosaltres.

Be Sociable, Share!