El programa de pràctiques per a estudiants universitaris del Museu Picasso respon a un ferm compromís per part del museu de col·laborar de manera activa en la formació de futurs professionals, com a part de la seva funció educativa.

Amb aquest programa de formació mitjançant les pràctiques es vol promoure l’aprenentatge mitjançant l’experiència en els àmbits professionals que es desenvolupen al museu, tot proporcionant a estudiants de diverses vies formatives la possibilitat d’aprendre de la pràctica professional quotidiana i per tant millorar les seves capacitats d’inserció al món laboral.

Aquest any els departaments que ofereixen la possibilitat d’acollir a un/a estudiant en pràctiques són:

–        Exposicions
–        Comunicació i Premsa
–        Publicacions
–        Centre de Coneixement i Recerca
–        Programes Públics

Podeu accedir a la informació a la pàgina web del museu.

 

Be Sociable, Share!