En el marc de les activitats formatives organitzades per les comissions acadèmiques dels programes de postgrau MIPE i DIPE el Professor Javier González-Patiño de la Universitat Autónoma de Madrid impartirà el seminari titulat:

“La participación infantil en la transformación de sus espacios de aprendizaje: Democratizando la creación mediante un proyecto de fabricación digital en un fablab”

  • Data: 7 novembre, 2016
  • Horari: de 12:30 a 14h
  • Lloc: Facultat d’Educació i Psicologia, Universitat de Girona

Inscripcions: A través de correu electrònic a Moisès Esteban Guitart moises.esteban@udg.edu  amb les següents dades (nom i cognoms complets, DNI o passaport per a poder expedir els certificats). Les inscripcions es realitzen des del dilluns 24 octubre 2016 fins al dilluns 31 d’octubre del 2016.

Resum del seminari: Presentació del projecte d’investigació acció participativa “A petita escala” desenvolupat en un centre educatiu de Madrid amb alumnes de primària, que indaga en els processos de participació infantil en projectes de disseny i fabricació digital, transformació d’espais i experiències de aprenentatge. Entitats participants:  Medialab Prado Madrid, Colegio Arcángel, Design for Change y Mediática. Durada, des de 2015-2017 (prorrogable). Investigadors principals: Javier González-Patiño (Mediática, UAM) i Sara San Gregorio (Medialab Prado).

Sobre el ponent: Javier González-Patiño és professor del departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Facultat de Formació del Professorat i Educació de la Universidad Autónoma de Madrid. Així mateix és fundador del col·lectiu Mediàtica, una proposta d’assessorament i transformació digital per a comunitats educatives que elabora projectes amb institucions o col·lectius (centres educatius, grups de recerca, empreses, etc.) perquè innovin en les seves pràctiques d’aprenentatge o de creació de coneixement , explorant i aprofitant les característiques de la cultura digital pròpia de la nostra societat connectada. És col·laborador habitual en Medialab Prado Madrid, espai d’investigació i difusió de projectes dedicats a la cultura digital pertanyent al Área de Gobierno de Cultura y Deportes del Ayuntamiento de Madrid.

Be Sociable, Share!