AIESEC és una ONG internacional que ofereix als joves l’oportunitat de fer pràctiques professionals remunerades en empreses de tot el món, així com també treballar en projectes de voluntariat.

L’organització va néixer després de la Segona Guerra Mundial amb l’objectiu de crear entesa entre cultures. Amb aquest objectiu desenvolupen diversos programes que fomenten que els joves convisquin amb altres cultures i aprenguin d’elles.

La seva oferta de pràctiques remunerades és àmplia, variada i distribuïda per tots els continents del món: des de Mèxic, passant per Bèlgica o França, fins a l’Índia.

Durant i després del procés de selecció de les pràctiques, els estudiants compten amb l’ajuda del comitè d’AIESEC per orientar-los i resoldre dubtes o problemes.

Si us interessa desenvolupar-vos en un ambient nou, podeu contactar amb l’organització a través del correu bellaterra@aiesec.es o registrar-vos a la seva pàgina web https://aiesec.org, on podreu trobar més informació i consultar els projectes de voluntariat internacional ( http://www.aiesec.org.es/globalvolunteer) i l’oferta d’oportunitats laborals en empreses i organitzacions (http://www.aiesec.org.es/globaltalent) i startups (http: //www.aiesec. org.es/ge) de diferents sectors a l’estranger

Atreveix-te a viure una experiència diferent!

Be Sociable, Share!