L’Aliança Educació 360 busca pràctiques impulsades per centres educatius que donen resposta al repte de com connectar els espais i els temps educatius de la vida dels infants i joves, tant lectius com no lectius, per aconseguir que visquin el màxim d’experiències i d’oportunitats d’aprenentatge amb valor educatiu.

Per a fer-ho volen convidar a tots els centres de primària i de secundària de Catalunya que desitgin iniciar o seguir avançant en la construcció d’una iniciativa d’educació 360 adaptada a la realitat del seu entorn que doni resposta a un dels 3 eixos principals de la crida:

  • Connectar espais i temps lectius i no lectius
  • Connectar el “dins i fora escola” promovent itineraris d’aprenentatge personalitzat
  • Connectant l’activitat del centre educatiu amb l’entorn

Més informació

Be Sociable, Share!