ℹ️ Què és el Innovation Day (i-Day)?

El Innovation Day és una activitat en la qual estudiants de diverses àrees acadèmiques treballen junts proposant solucions a alguns dels reptes als quals s’enfronta la societat. Es celebra en 33 centres europeus entre octubre i novembre de 2022. Els reptes de la UB d’enguany giren entorn de la sostenibilitat i la salut, que estaran proposats per 3 empreses col·laboradores.

✍🏻  Metodologia:Al llarg del dia els participants treballaran en grup, i comptaran amb el suport de facilitadors i experts que els ensenyaran a utilitzar eines per a desenvolupar la seva capacitat innovadora.

🏆   Premis:

Al final de la jornada, els participants presentaràs les seves idees davant un jurat, que concedirà:
–       1r premi: 500€ + l’equip guanyador participarà en el Winners’ Event europeu (estada i viatge inclosos) localització encara per a confirmar
–       2n premi: 300€
–       3r premi: 200€

📍  Hora i lloc:

L’activitat tindrà lloc el 21 d’octubre, en horari de 9.00 a 17.00 h. en StartUB!. Tant el menjar com els snaks seran facilitats per l’organització.

🔗  Inscripció:Abans del 17 d’octubre. És possible apuntar-se en grup, amb persones que ja es coneguin, només ha d’indicar-se en el formulari d’inscripció.

https://startub.ub.edu/agenda/innovation-day-ub-22

Be Sociable, Share!