Benvolgudes i benvolguts:
Ens és grat anunciar-vos que acomiadarem aquest curs acadèmic amb una conferència impartida per Eduard Muntaner Perich titulada Educació, Tecnologia i Cooperació: el model de UdiGital.edu. Segons les seves pròpies paraules “a UdiGital.edu desenvolupem projectes que sorgeixen de la intersecció de tres grans àrees: Educació, Tecnologia i Cooperació. Treballem de forma interdisciplinar, promovent aprenentatges actius i col·laboratius, tant en espais formals com no-formals, on barregem  la Tecnologia, la Ciència i l’Art amb l’objectiu de fomentar la creativitat, el pensament crític i el treball en equip.  Les experiències educatives que dissenyem estan especialment enfocades per a infants i els joves, fent especial èmfasi a col·lectius desfavorits.  La nostra manera d’entendre l’aprenentatge està fortament influenciada per noms com Dewey, Piaget, Vygotsky, Freire, Papert i Resnick. El nostre model està inspirat en teories de l’aprenentatge com el Constructivisme Social, el Construccionisme o el Connectivisme, i també per enfocaments educatius i moviments moderns com el Connected Learning o la Maker Culture. En aquesta xerrada es donarà una visió general de la iniciativa que estem impulsant des de la UdG, i s’explicaran els projectes TIC TAC i Inventors4Change.”

Eduard Muntaner Perich és un Enginyer Informàtic postgraduat en Tecnologies pel Desenvolupament Humà. Ha fet recerca en Intel·ligència Artificial, i ha treballat de cooperant en diferents ONGs del sud de l’Índia. Des del 2009 treballa en projectes que barregen educació, tecnologia i cooperació, i en l’actualitat és un dels membres de UdiGital.edu a la Universitat de Girona, on coordina projectes i fa recerca intentant descobrir connexions entre el Pensament Computacional i el Pensament Creatiu. Des del 2007 escriu el blog Com gotes a l’oceà: www.eduard.cat.

L’acte de clausura tindrà lloc dimecres que ve a les 16:30h. a la sala d’actes del Palau dels Heures (Campus Mundet), després de la conferència es servirà un refrigeri als assistents.

Tots i totes esteu convidats.
Comissió de Coordinació del MIPE

 

Comisión de Coordinación del MIPE

Be Sociable, Share!