En el marc de les activitats formatives organitzades per les comissions acadèmiques dels programes de postgrau MIPE i DIPE, s’han organitzat unes Jornades sobre experiències d’atenció a la diversitat per promoure la inclusió educativa i social que tendrán lloc els diez 11 i 12 d’abril de 2018 a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (Plaça Sant Domènec, 9, 17004 Girona) Aula 065.

En aquestes Jornades la professora Anne-Marie Callus de la Universitat de Malta impartirà la conferència «Nothing about me without me’: The importance of upholding the disabled child’s participation rights in inclusive education» el 12 d’abril de 2018 a les 9.30 h.

La professora Anne-Marie Callus és doctora en Sociologia per la Universitat de Leeds (Regne Unit). Actualment és membre del departament d’estudis sobre discapacitat de la Faculty for Social Wellbeing de la Universitat de Malta. Des de 2010 fins al 2014 va ser directora executiva de la Comissió Nacional de persones amb Discapacitat de Malta. Ha treballat en temes relacionats amb l’autodefensa (self-advocacy) de les persones amb discapacitat intel·lectual i la promoció dels grups d’autodefensa a Malta. També treballa en el camp de la investigació inclusiva, les representacions culturals de la discapacitat, les polítiques socials relacionades amb la discapacitat i també sobre temes relacionats amb la capacitat legal de les persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment és membre del comitè Editorial de la revista Disability & Society (http://www.tandfonline.com/toc/cdso20/current)

És autora de nombroses publicacions en revistes internacionals de l’àmbit social i educatiu. És coautora del llibre The Disabled Child’s Participation Rights, publicat el 2016 per l’editorial Routledge.

Inscripció gratuïta, les persones que vulguin assistir cal que enviïn un correu abans del dia 8 d’abril a coord.meducacioinclusiva@udg.edu amb el nom i cognoms i DNI per poder fer els certificats.

+ informació

Be Sociable, Share!